Ştiri

Jacuzzi masaj la salonul Babylon massage iasi

26.09.2014 21:22

NOU! NOU! NOU! Jacuzzi Masaj la salonul Babylon Massage Iasi

            Salonul de masaj erotic Babylon Massage iasi ofera si clipe de rasfat si in. Jacuzzi  Aici poti savura o sampanie rece din partea casei, in apa calda si alaturi de o maseuza fierbinte, inainte sau dupa un masaj erotic thailandez. Jacuzzi masaj include deci masajul thailandez, jacuzzi si sampania, pe parcursul unei ore si jumatate!...

Jacuzzi Masaj la salonul Babylon Massage Iasi

26.09.2014 21:20

REGULI

02.11.2013 12:26

Nu, inseamna NU!

 

        Respectand legislatia in vigoare, maseuzele noastre NU intretin relatii sexuale cu clientii. Va rugam pe aceasta cale, ca oricat de mare ar fi ispita sa NU solicitati alte servicii in afara celor de masaj.

      Daca ma respecti cu siguranta iti voi oferii clipe de neuitat. Vii la mine pentru a te relaxa. Lasa-ma sa ma pot relaxa si eu cu tine. Lasa-ma sa gust si eu din placerea pe care ti-o ofer. Haide, sa impartim aceasta bucurie amandoi.

 

        Respect

 

       Ce ar fi viata fara reguli? Dupa unii mai frumoasa , dupa altii un haos. Prima regula ar fi sa ma tratezi cu Respect. Indiferent de ceea ce fac sunt om ca si tine. Poarta-te exact cum te porti cu tine insuti. Respecta-ma asa cum te respecti pe tine..

 

       PUNCTUALITATEA

        Pretuim punctualitatea ca fiind arbitru suprem al relatiilor dintre clientii si angajatii Babylon Massage si ca reper absolut in raport cu "ceea ce se face" si " ceea ce nu se face".

 

Masaj erotic si in camera dumneavoastra de hotel

06.04.2013 14:34

Masaj erotic la hotel in 30 de minute sau la salon - 0741342794!

 

            Deosebit de entuziasti in misiunea noastra va oferim serviciile noastre de masaj erotic 24 de ore, 7 zile pe saptamana, atat in incinta salonului cat si in camera de hotel. Un apel telefonic si 30 de minute sunt mai mult decat suficiente pentru a va bucura de prezenta senzualelor noastre modele, Salonul de masaj erotic Babylon Massage creeaza o ambianta exotica, imbinand parfumul si lumina camerei, creand mister, unde senzatia si placerea se vor amplifica. Am creat un loc special pentru toti cei care isi doresc RELAXARE, locul in care sa uiti de stresul zilnic acumulat, locul in care sa te bucuri de cel mai bun masaj de relaxare si de cel mai tandru si erotic masaj de care ai avut parte vreodata, acesta este salonul Babylon Massage

 

Mai multa placere cu masaj erotic dublu

Daca deja a inceput sa iti placa scenariul, gandeste-te cum ar fi daca in aceasta poveste ar mai interveni inca o zeita superba? Gandeste-te la un masaj erotic dublu, cand 4 maini de zeite iti acopera simultan corpul, atingandu-l in cele mai senzuale moduri pentru ca tu sa tremuri de placere.

Umerii, pieptul abdomenul tau, se vor bucura de miscarile lor care te vor insufleti si iti vor reda energia. Mainile lor vor cobori in masaj erotic si mai jos, tot mai jos pana cand fiecare parte din tine a fost atinsa si rasfatata de aceste femei frumoase.

Doar aseaza-te pe spate, relaxeaza-te si asteapta maseuza sa vina la tine.

Senzualitatea incepe cu un masaj erotic. Lasa-ti simturile sa evolueze

Ah, placerile nebanuite pe care ti le ofera un masaj erotic sunt un rasfat pentru corp si suflet. Extrem de benefic pentru relaxarea ta, masajul erotic duce la cresterea vitalitatii, readuce focul pasiunii in viata ta si te elibereaza de inhibitii.

Este timpul sa iti lasi simturile sa evolueze, vino sa cunosti adevarata placere si pasiunea cotropitoare. Exita un singur loc pentru asta:Camera ta de hotel.

Elemente: 1 - 4 din 4